Drukwerk kleurproeven volgens de ISO12647-7 norm

Wij maken kleurproeven conform de ISO12647-7 norm. En leveren binnen 24 uur op uw locatie.

Hoogste kwaliteit
Uw bestelde ISO Coated v2 (ECI) kleurproef maken wij op de Epson® Surecolor P7500 Spectro aangestuurd door Serendipity Blackmagic RIP (raster image processor) software. Deze combinatie garandeert kwaliteits kleurproeven op gestreken (coated) papier, ongestreken (uncoated) papier en krantenpapier.

Profielen
Standaard heeft u de keuze uit de meest gebruikte ICC-kleurprofielen welke gebruikt worden in grafisch Nederland. Dit zijn ISO coated v2 (ECI) en PSO Coated v3 Fogra 51 voor gestreken papier, PSO uncoated v3 Fogra 52 voor en PSO uncoated ISO12647 (ECI) voor ongestreken papier en ISOnewspaper26v4 voor krantenpapier. Uiteraard kunnen wij ook van andere ICC-profielen een gecertificeerde kleurproef maken. Vraag naar de mogelijkheden!

Wat is een kleurproef
Een kleurproef is een simulatie van het te drukken bestand. Deze simulatie wordt afgedrukt op speciaal voor inkjet ontwikkeld papier. Aan de hand van het opgegeven icc-profiel gebruiken wij het juiste papier. Een kleurproef is bedoeld om te beoordelen of de kleuren zijn zoals men in gedachte heeft.

Indien u voor 14.30 uur (vrijdag tot 13.00 uur) bestelt doen wij de kleurproef nog dezelfde dag de deur uit. De bestelling zal de volgende (werk)dag door de bezorgdienst bij u afgeleverd worden.

Handmatig inmeten van een ISO12647-7 kleurproef
Voordelen
conform de ISO12647-7 normering
binnen 1 werkdag op uw locatie geleverd
altijd per stuk ingemeten en voorzien van een certificering-label, inline of offline
ondersteuning bij maken van juiste pdf
uw bestand wordt altijd handmatig gecheckt