ISO Coated v2 (ECI) kleurproeven

Hoge kwaliteit Fogra 39 kleurproeven volgens de ISO12647-7 norm
Uw bestelde ISO Coated v2 (ECI) kleurproef maken wij op de Epson® Surecolor P7500 Spectro aangestuurd door Serendipity Blackmagic RIP (raster image processor) software. Uw PDF bestand wordt door ons gecheckt op een aantal basis punten voordat we deze afdrukken. De kleurproef voorzien van een Mediawegde V3 wordt nadat deze is afgedrukt inline gemeten met een fotospectraalmeter. Als alle waarden binnen de ISO-norm liggen, is deze gecertificeerd. 

Kleurproef volgens ISO Coated v2 (ECI) icc-profiel
Door uw aangeleverde bestand af te drukken met het ISO Coated v2 (ECI) uitvoerprofiel krijgt u een goede indicatie van hoe de kleuren er uit gaan zien wanneer het gedrukt wordt. Eventuele kleurcorrecties zijn in dit stadium nog makkelijk te verwerken en hoge kosten kunnen hiermee voorkomen worden. De gecertificeerde ISO12647-7 kleurproef kan, indien akkoord, uitstekend als referentie door de drukker gebruikt worden. 

Informatie ISO Coated v2 (ECI) icc-profiel
Het ISO Coated v2 (ECI) profiel is geschikt voor offset vellen drukwerk op papiertype 1 en 2. Papiertype 1 en 2 zijn gestreken/coated papier (gloss/silk) met een maximale inktdekking van 330%. Er bestaat tevens een variant met een maximale inktdekking van 300%, dit is ISO Coated v2 300% (ECI). Mocht u niet in het bezit zijn van deze profielen, kunt u ze hier downloaden: ISO Coated v2 (ECI) en ISO Coated v2 300% (ECI)

Aanleveren bestand kleurproef
Uiteraard drukken wij uw kleurproef af inclusief 3 mm afloop rondom. In onze uploader kunt u makkelijk en snel uw bestand uploaden.

Pantone kleuren proofen
Wij bieden de mogelijkheid bij een ISO Coated v2 (eci) kleurproef om Pantone/PMS kleuren te proofen. Het is mogelijk om 98% van de Pantone kleuren na te maken. Indien u hier gebruikt van wilt maken, stuur dan altijd vooraf eerst uw bestand op ter controle of deze ook daadwerkelijk afgedrukt kan worden. Verder dient u de juiste letter achter de kleur te gebruiken, namelijk C (coated). Voor een kleurproef met Pantone kleuren dient u rekening te houden met één extra werkdag levertijd.

Kleurproef ISO coated v2 (eci)


Epson P7000 Spectro kleurproef

 


Afmeting

  • A4

    210 x 297 mm
  • A3

    297 x 420 mm
  • A2

    420 x 594 mm
  • Eigen formaat

Pantone kleuren (+1 werkdag levertijd)

Liggend / Staand

Aantal pagina's

Prijzen en oplages