ISOnewspaper26v4 kleurproeven

Hoge kwaliteit kranten IFRA26 kleurproeven 
Uw bestelde ISOnewspaper26v4 kleurproef maken wij op de Epson® Surecolor P7500 Spectro aangestuurd door Serendipity Blackmagic RIP (raster image processor) software. Uw PDF bestand wordt door ons gecheckt op een aantal basis punten voordat we deze afdrukken. De kleurproef voorzien van een Mediawegde V3 wordt nadat deze is afgedrukt inline gemeten met een fotospectraalmeter. Als alle waarden binnen de ISO-norm liggen, is deze gecertificeerd. 

Kleurproef volgens ISOnewspaper26v4 icc-profiel
Door uw aangeleverde bestand af te drukken met het ISOnewspaper26v4 uitvoerprofiel krijgt u een goede indicatie van hoe de kleuren er uit gaan zien wanneer het gedrukt wordt. Eventuele kleurcorrecties zijn in dit stadium nog makkelijk te verwerken en hoge kosten kunnen hiermee voorkomen worden. De gecertificeerde ISO12647-7 kleurproef kan, indien akkoord, uitstekend als referentie door de krantendrukkerij gebruikt worden. 

Informatie ISOnewspaper26v4 icc-profiel
Het ISOnewspaper26v4 profiel is gemaakt voor krantendruk. De maximale inktdekking is 240%. Mocht u niet in het bezit zijn van dit profiel, kunt u ze deze downloaden: ISOnewspaper26v4.

Aanleveren bestand kleurproef
Uiteraard drukken wij uw kleurproef af inclusief 3 mm afloop rondom. In onze uploader kunt u makkelijk en snel uw bestand uploaden.

Kleurproef ISO coated v2 (eci)


Epson P7000 Spectro kleurproef

 


Afmeting

  • A2

    420 x 594 mm
  • A3

    297 x 420 mm
  • A4

    210 x 297 mm
  • Eigen formaat

Liggend / Staand

Aantal pagina's

Prijzen en oplages