PSO Coated v3 kleurproeven

Hoge kwaliteit Fogra 51 kleurproeven volgens de ISO12647-7 norm
Uw bestelde PSO Coated v3 kleurproef maken wij op de Epson® Surecolor P7000 Spectro aangestuurd door Serendipity Blackmagic RIP (raster image processor) software. Uw PDF bestand wordt door ons gecheckt op een aantal basis punten voordat we deze afdrukken. De kleurproef voorzien van een Mediawegde V3 wordt nadat deze is afgedrukt inline gemeten met een fotospectraalmeter. Als alle waarden binnen de ISO-norm liggen, is deze gecertificeerd. 

Kleurproef volgens PSO Coated v3 icc-profiel
Door uw aangeleverde bestand af te drukken met het PSO Coated v3 uitvoerprofiel krijgt u een goede indicatie van hoe de kleuren er uit gaan zien wanneer het gedrukt wordt. Eventuele kleurcorrecties zijn in dit stadium nog makkelijk te verwerken en hoge kosten kunnen hiermee voorkomen worden. De gecertificeerde ISO12647-7 kleurproef kan, indien akkoord, uitstekend als referentie door de drukker gebruikt worden. 

Informatie PSO Coated v3 icc-profiel
Het PSO Coated v3 profiel is de opvolger van ISO Coated v2 (ECI) en geschikt voor offset vellen drukwerk op papiertype PS1. Papiertype PS1 is gestreken/coated papier (gloss/silk) met een maximale inktdekking van 300%. Mocht u niet in het bezit zijn van dit profiel, kunt u deze hier downloaden: PSO Coated v3

Aanleveren bestand kleurproef
Uiteraard drukken wij uw kleurproef af inclusief 3 mm afloop rondom. In onze uploader kunt u makkelijk en snel uw bestand uploaden.

Pantone kleuren
Indien u Pantone kleuren gebruikt worden deze gedraaid met de LUT (LookUpTable) zoals doorgegeven door Adobe. De kleuren zijn hierbij niet precies gematcht en kunnen daardoor afwijken.

Kleurproef PSO coated v3


Epson P7000 Spectro kleurproef

 


Afmeting

  • A4

    210 x 297 mm
  • A3

    297 x 420 mm
  • A2

    420 x 594 mm
  • Eigen formaat

Liggend / Staand

Aantal pagina's

Prijzen en oplages