Fine art afdrukken - Giclée prints bestellen

Bij ons kunt u hoogwaardige Giclée fine art prints van museum kwaliteit bestellen.

Fujifilm Fine Art Giclée 300 gr/m2
Fujifilm Fine Art Etch is een traditioneel fine art papier met een speciale matte coating. Het heeft een zeer mild gestructureerd oppervlak en is zuurvrij.

Tecco PM230 Matt 230 gr/m2
Tecco PM230 Matt is een helder, mat foto papier met de mogelijkheid om veel inkt op te nemen. Hierdoor is het mogelijk krachtige en levendige kleuren af te drukken en daardoor uitstekend geschikt voor fine art afdrukken.

Canson Infinity Edition Echting Rag 310 gr/m2
Canson Edition Etching Rag is een 100% katoen papier met een licht gekorrelde persing dat herinnert aan authentiek etspapier. Dit papier heeft het puurste wit tint op de markt zonder gebruik van witmakers. Door uitsluitend gebruik te maken van natuurlijke mineralen weerstaat Canson Edition Etching Rag vroegtijdige veroudering en daardoor een hoge stabiliteit van de papier tint.

Dit type museum papier geeft diepe zwarten weer alsmede intense kleuren, onvergelijkbaar zuivere weergave van de beelden, optimale kleur gradaties. De lichte korrel structuur is ideaal voor gedetailleerde werken, kleuren foto's en zwart wit portretten.

Epson Surecolor P-serie groot formaat printers
Wij beschikken over de Surecolor P-series van Epson, de P7500 & P9500. Deze beschikken allebei over een 12 kleuren inkt systeem. Hiermee zijn wij in staat om op bovenstaande papiersoorten briljante afdrukken te maken. Aangestuurd door geavanceerde up-to-date software en custom made printer icc-profielen halen wij het maximale uit deze machines.

Aanleverspecificaties
Via de volgende link kunt u onze aanleverspecificaties Giclée fine art afdrukken downloaden. Onze uploader checkt altijd of uw bestand minstens 200 dpi bevat. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd ons advies vragen. Uiteraard is het ook van belang dat het aangeleverde bestand van goede kwaliteit is. Kies altijd voor het uiteindelijke formaat inclusief eventuele witrand rondom uw afbeelding. Wij drukken standaard geen extra witrand af.

Levertijd
De levertijd van uw bestelling is maximaal 5 werkdagen. 

Kwetsbaar bij gebruik van veel zwart/donkere partijen
Prints afgedrukt op fine art papier zijn werkelijk fantastisch mooi. Echter zijn er ook beperkingen bij het afdrukken en transport in verband met de kwetsbaarheid bij vooral veel gebruik van zwart/donkere partijen. Wij adviseren altijd eerst het bestand naar ons toe sturen voor overleg indien uw bestand hieraan voldoet.

Fine Art Print
Voordelen
uw fine art afdruk geprint op de beste printers die er zijn (Epson® Surecolor P9500 & P7500)
kwaliteits media van Fujifilm, Tecco en Canson
afgedrukt op de hoogst mogelijke print resolutie, te weten 2.880 x 1.440 dpi
geprofileerde Epson® printers
aangestuurd door Serendipity Blackmagic RIP software

Papiersoort

  • Fujifilm Fine Art Etch

  • Tecco PM230 Matt

  • Canson Infinity Edition Etching Rag

Formaat

Prijzen en oplages