Fine art afdrukken - Giclée prints


Bij ons kunt u hoogwaardige Giclée fine art prints van museum kwaliteit bestellen.

Hoogste kwaliteit

Wij drukken op onze Epson machinepark af op de hoogst mogelijke print resolutie die beschikbaar is in de markt namelijk 2.880 dpi x 1.440 dpi. Dit in combinatie met de Fujifilm media die wij gebruiken kunt u rekenen op de mooiste afdrukken.

Fujifilm en Tecco media

Het fine art papier wat wij gebruiken is van Fujifilm en Tecco. U heeft bij ons de keuze uit Fine Art Etch Paper* 300 gr/m2 en Tecco PM230 Matt. Dit zijn beide media van de hoogste kwaliteit en bij uitstek geschikt voor fine art afdrukken.

Colormanagement

Bij het produceren van een fine art afdruk komt ook colormanagement mee kijken. Tenslotte wilt u als opdrachtgever een zo zuiver en identieke afdruk als mogelijk. Om hiervoor te zorgen hebben wij het papier wat wij gebruiken geprofileerd voor op onze Epson printers. Hiermee zorgen wij dat keer op keer uw opdracht afgedrukt wordt zoals u dat ook in gedachte heeft. Uiteraard is het van belang dat het door u aangeleverde bestand ook van goede kwaliteit is. 

Wat is een Fine Art Giclée print

Een Fine Art Giclée print is een reproductie van een kunstwerk, welke vaak in een beperkte oplage gemaakt wordt. Het afdrukken gebeurt op watergedragen inkjetprinters welke van een zeer hoge kwaliteit afdrukken kunnen maken.

Levertijd

De levertijd van uw bestelling is maximaal 5 werkdagen. Veelal heeft u uw bestelling eerder in huis.

Voordelen
uw fine art afdruk geprint op de beste printers die er zijn (Epson® Surecolor P9000 & P7000)
kwaliteits media van Fujifilm en Tecco
afgedrukt op de hoogst mogelijke print resolutie, te weten 2.880 x 1.440 dpi
geprofileerde Epson® printers
aangestuurd door Serendipity Blackmagic RIP software